zz1235

Nu ældre du bliver, nu mere kommer økonomi til at fylde i dit liv. Økonomisk sans er altså heller ikke noget du er født med, men noget du skal lære, og du er absolut ikke den eneste der synes alt det der pengehejs kan være noget rod at finde hoved og hale i.

Man kan synes man har godt styr på økonomien og pludselig er alle pengene alligevel forsvundet fra ens konto, uden man helt ved hvorhen.

Er du en af dem der føler penge forsvinder som sandkorn mellem dine fingre, så læs lige de nedenstående 3 tips igennem, og se om det ikke skulle give dig et skub i en mere stabil økonomisk retning.

1. Aldrig mere skal maden rådne i dit køleskab

En af de ting der kan få penge til at forsvinde uden at vi faktisk føler vi bruger dem, er de penge vi bruger på mad. Mad er trodsalt noget vi ikke kan leve uden, og derfor lidt nogle penge vi bruger uden rigtig at tænke over det.
At bedømme hvor meget mad man skal købe og hvor meget man får spis er dog næsten en umulig opgave, og dette betyder selvfølgelig at meget mad går til spilde. Enten bliver det smidt direkte i skraldespanden fordi der er blevet lavet for meget, eller også bliver det glemt bagerst i køleskabet efter et impulskøb.

Med måltidskasser slipper du dog for dette problem. Og hvad er måltidskasser helt præcis? I korte træk kan det beskrives som værende en kasse med lækre friske ingredienser leveret lige til døren. Der følger opskrifter med, og der vil være ingredienser nok til aftensmad i ofte en god håndfuld dage.

Aldrig mere skal du altså være bange for impulskøb eller for at købe for meget. Du får lige hvad du har brug for – hverken mere eller mindre.

2. Få bedst mulig dækning for dine penge

En anden pengesluger er mobilen. Den fylder efterhånden mere og mere i vores hverdag, og med så meget vi bruger den, er det nok ikke nogen overraskelse at den også spiser en god del af vores penge.

En af de store økonomiske ustabiliteter er mobildækning. Får du ikke lige tjekket om du er slået til Wi-Fi eller ej, kan der hurtigt forsvinde mange penge ned i et hul, du faktisk allerede har betalt for. Så husk at få tjekket at du er slået til dit private internet, og tjek daekningskort.dk for at være sikker på at du også har den billigste mobildækning der dækker dine behov.

dækningskort

3. Lav dit regnskab og slip for grimme overraskelser

Det er måske træls at høre på. Og ja, regnskab er dødkedeligt. Men den nemmeste måde at undgå grimme overraskelser, er nu alligevel at få lavet det regnskab. Du får et fuldt overblik over din økonomi og du er hundrede procent sikker på at du ikke bliver snydt.

Det er dine penge, så hvorfor burde du ikke stå for at holde styr på dem?

regnskab

At lave regnskab tager nogle lange weekender, men når først det er gjort vil du helt sikkert i fremtiden sætte pris på at du har fået det ud af verdenen.