zz1235

Vores sundhed er vigtigt. Der er mange diskussioner om hvad sundhed er når det kommer til livsstil. Er det et aktivt liv, hvor man holder kroppen i gang, spiser grøntsager og holder kroppen sund? Eller er det hvor man sidder i sofaen med lidt snacks til en film og undgår at overanstrenge sig? I begge tilfælde nyder man livet og føler at man har det godt. 

Dog er det stadig vigtigt for begge typer, at de har et godt og rent indeklima. Man nyder omverdenen mindre hvis den er fyldt med rod. 

Rod og kaos

Saml skrald og rengøringsartikler

Affald er noget der let kan komme til at vokse. Sammen med vasketøj er det en ting som har særlige pladser, og undlader man at smide dem i de retmæssige steder, så begynder bunkerne at komme. Der skal ikke mange bunker til før det sætter sig på sindet. Virker en skraldespand ikke til at få en fast orden i hjemmet, så skal du måske overveje flere skraldespande?

Med flere skraldespande kan du også få sorteret dit affald på samme måde som flere vasketøjskurve hjælper med at sortere tøjet forud for vasken. Men at have flere steder hvor man kan skille sig af med sit affald, er ikke altid nok.

Rengøringsartikler kan ligeledes komme til at stå og rode. Kan du finde et sted der kan fungere som en slags base både for en skraldespand såvel som rengøringsmidler og redskaber, så er du godt på vej til et ordentligt hjem.

risk luft og blomster

Et frisk pust fra naturen

Udover skraldespande og rengøring, så har et hjem også godt af at få lidt natur ind. Åbne vinduer vil fylde hjemmet med renere ilt og man vil mærke en anden frisk følelse derigennem. Den friske luft vil kunne mærkes helt ind i det inderste. 

Derudover kan planter også gøre meget for en. Ligesom de udskiller oxygen så bringer de også en stemning med sig. Deres farver kan påvirke sindet og give en behagelig ro når man har dem omkring sig. Ikke alle har grønne fingre og kan få en blomst til at vare mere end et par uger, og undlader derfor at have planter til at begynde med. Det er en fejltagelse da man snyder sig selv fra en rigtig god påvirkning fra blomsterne. I stedet kan du gå på nettet og finde tips og tricks til hvordan du kan holde planter uden en masse ekstra arbejde, så du kan få et bedre indeklima.