zz1235

Fashion og mode er hele tiden skiftende og sæsonerne kan blive gendefineret hele tiden. Det kan være godt at følge med, da man får selvtillid, når andre folk også synes, at man ser godt ud. 

Læs videre og find ud af de største fashion trends på nuværende tidspunkt. 

tøj på stativ

Succes

Succes er ikke bare en mulighed – det er nemt. Du har sikkert hørt udtrykket Dress for Succes, og det er lige netop hvad der er på mode lige ny. Normalt kategoriserer vi andre ud af fra hvad vi ser. Påklædning er den bedste måde at skabe et indtryk af hvem du er og hvad du ønsker at opnå. Når du er klædt på til at udforske verdenen, åbner den sig hurtigt op for dig og du vil finde ud af hvor stor en forskel dit valg af tøj gør. Vores samfund har marginaliseret succes og undgår på højeste plan fejl og fiasko. Dette er derfor blevet på mode og det kan kommunikeres på mange forskellige måder: bukser, nederdele eller kjoler kan alle sammen hjælpe dig med at blive den bedste version af dig selv. Det vigtigste er at fremstå unikt, ubekymret og charmant. Hvis et godt råd skulle gives, så er det at finde noget kollektioner og visualisere, hvor meget du kunne opnå med specifikt tøj i dit klædeskab. 

Model portræt

Lag

Det er svært at finde ud af, hvordan man skal lagre tøj på en måde, som er funktionel og stilet. Det kan være, at de eneste tidspunkter, hvor du har udforsket lag har været på en kold vinterdag, hvor du kun fokusere på ikke at fryse. Det er heldigvis muligt at have det behageligt og se pæn ud. Det inderste lag skal være komfortabelt, det midterste lager skal give noget varme og det yderste lag skal beskytte fra evt. vejr, som kan være træls. Alle lagene skal selvfølgelig spille sammen og være elegante. Det kan f.eks. være en trøje, en kjole over og et par Nortie Sif Bundløse Blonde strømpebukser. Så længe, at du føler dig godt tilpas i dit tøj og holder dig nogenlunde opdateret på de nye hits, så skal du nok klare det.