zz1235

Markedet for online lån er virkelig eksploderet det seneste stykke tid. Det har betydet flere kunder, men det har i den grad også betydet flere lånudbydere og dermed også mere konkurrence. Hvis man er bare en smule bekendt med markedsteori, så vil man vide, at konkurrence næsten altid er en god ting for kunden, og det er det i allerhøjeste grad også i dette tilfælde.

Computer og kreditkort

Konkurrence

De mange online lånudbydere vælger dog at gribe problemstillingen an på mange forskellige måder. Nogle vælger vække tillid i kunden. Andre lånudbydere bruger tiltag såsom kundesupport.

Endelig er der de online lånudbydere, der fosøger at tale til din pengepung. Det gør de for eksempel ved at give så gode tilbud på deres lån som overhovedet muligt. I sidste ende kommer dit valg af lånudbyder altså an på dine egne personlige referencer, men du har uden tvivl muligheden for at spare penge, hvis det er det, du går i.

Denne tendens til at jage de gode tilbud i lånverdenen er nok bedst eksemplificeret i de såkaldte gratis lån, der vitterligt er præcis, hvad de lyder som. Du kan låne penge uden at skulle betale en eneste krone tilbage i rente. Du skal altså kun betale de penge tilbage, du har lån. Lån penge gratis på en hjemmeside som denne.

Lommeregner og papir

Kravene for et gratis lån

Selvfølgelig er der dog ret stramme regler for, hvordan disse lån må foregå, og det er vigtigt at lægge mærke til, at disse krav selvfølgelig ændrer sig alt efter hvilken lånudbyder, man vælger at tage et gratis lån hos. Alligevel er det muligt at optegne nogle fællestræk mellem de mange tilbud om gratis lån, som man selvfølgelig bør være opmærksom på, inden man bare indvilliger i det første og det bedste tilbud.

Hos langt de fleste lånudbydere, der tilbyder de gratis lån, er det for eksempel et krav, at det er dit første lån hos det pågældende firma. De gratis lån bliver nemlig i høj grad brug til at lokke nye kunder i butikken. Ydermere er det ofte et mindre beløb, man kan låne uden rente. Man kan altså ikke fuldstændig selv bestemme. Mange af stederne er der desuden en ret fast tilbagebetalingsplan, som man skal holde. Denne er det også vigtigt at lægge mærke til, inden man tager lånet. Følger man ikke planen, kan man nemlig ende med at punge ud for det. Hvis man er smart, kan man dog sagtens udnytte denne nye tendens hos lånudbyderne til egen vinding.