zz1235

Er i en stor eller lille vennegruppe bestående af mænd, så kan i overveje at styrke jeres venskab med en rigtig herretur. Det er super fedt at komme lidt afsted hjemmefra med gutterne og få prøvet jeres venskab lidt af. Måske har i en fælles passion for god mad, måske elsker i natur, eller måske er det bare den gode øl og samtalen, som binder jer sammen. Uanset, så er der et væld af destinationer for jer som gruppe langt væk fra hverdagens stress og konen. Det er nemlig helt okay, at man engang imellem tager sig en pause fra det derhjemme. På den måde kan i igen komme hjem til hverdagen, efter en weekend eller uges tiltrængt afbræk.

Vild natur og fysiske udfordringer

En god måde at udfolde sig selv på, og ikke mindst at udfordre hinanden, er i den vilde natur. Pak vandrestøvlerne og overlevelsesgrejet i bilen og kør mod vores norske og svenske naboer. Her har i rig mulighed for fysisk udfordrende vandreture, storslået natur og kolde øl rundt om lejrbålet. Her har i virkelig mulighed for at prøve hinandens og egne evner af i barske og smukke omgivelser.

kano

Nå toppen af bjerget

Ofte er der en fællesskabsfølelse og en uovervindelighed over at nå toppen af bjerget sammen med ens kammerater og bedste venner. I har i fællesskab besejret bjerget og de udfordringer, som i fik på vejen og det er guld værd, når i igen er hjemme og hverdagen melder sig. Det vil virkelig være noget, som vil kunne styrke jeres venskab og bringe jer tættere sammen. Det vil også være et emne, som vil kunne drive jeres kærester og koner til vanvid, når de for 117 gang skal høre den samme historie om dengang i nåede toppen af Norges fjerde højeste bjerg.

Jagtferie i øst

Har i alle sammen jagttjen, eller drømmer i om at få det, så er jagt i Østeuropa måske noget for jer. At tage på jagt i det østlige Europa er både forbundet med store naturoplevelser, spænding og adrenalin, men også med billig mad, drikke og overnatningsmuligheder. Her har i altså virkelig muligheden for at komme afsted og få nogle fede oplevelser med hjem som gruppe, fordi i både kan leve godt og få de der oplevelser i og omkring naturen, som vil gøre de fleste andre missundelige.

herretur

Spis jer igennem Italien

Pizza, pasta, fromagio í vino – uanset hvad du vælger på menukortet i Italien, så leverer det italienske køkken altid til perfektion. Er i typerne som elsker at spise og drikke godt, når i mødes, så tag en tur til smukke Italien. Her kan i både få storby, arkitektur, landlig idyl og ikke mindst mad og drikke til den store guldmedalje. Italien er virkelig et dejligt land at besøge for en weekend.

Medbring de gode jokes og de sjove gåder

Vigtigst af alt er det, at konen eller kæresten er parkeret derhjemme. På den måde har i tid til at være sammen på netop jeres drengerøvsfacon. Her er det tilladt at fyre jokes om kvinder af, og vigtigst af alt – det er også tilladt at grine af dem. I kan også udfordre hinanden på viden og intellekt. Tag sjove gåder med på turen og se dine kammerater blive blå i hovedet over en gåde og løsningen.