zz1235

Vi har alle hørt om det. Det tog verden med storm og har siden, været et meget omtalt emne, som har haft en stor indvirkning på økonomien. Kryptovalutaen tog verden med storm, da Bitcoin, den nok mest velkendte kryptovaluta, steg i efteråret 2017 fra en værdi på 900 USD til 20.000 USD på rekordkort tid. Dette satte ild under investorerne, som skyndte sig at købe aktier i Bitcoin.

Til investorernes forfærdelse, blev det en kort triumf, da Bitcoin allerede styrtdykkede i starten af 2018, med en begivenhed, som gik ved navnet ”the great crypto crash”, hvor Bitcoin faldt 65% i værdi, og i alt mistede en værdi på 44 milliarder dollars.

Kryptovaluta er derfor en meget upålidelig investering, som kan byde på store gevinster, eller kæmpe nederlag.
Kryptovaluta er på det sene begyndt at blive en del af samtalen igen, og så kan det være på tide, at du sætter dig ind i, om du skal investere, eller bare lade det helt være.

Er kryptovaluta i virkeligheden en god investering?

Investeringer er ikke noget, man skal kimse af. En investering er et sats, lige meget hvor og hvordan du investerer dine penge, er der en risiko for, at du mister det hele, og lidt til. Derfor er det vigtigt, at du virkelig tænker dig om, før du vælger at investere i kryptovaluta.

Kryptovaluta_lige_frem

Kryptovaluta kan være en god investering, hvis du er villig til at tage store chancer, og ikke er for hurtig på aftrækkeren. Det kan være fristende at vælge netop den valuta, som er på sin stigning, men hvis man skal lære noget af fortiden, så er det nogle gange dem, som flyver højest, som falder længst. Derfor kan det være svært at sige, om kryptovaluta er en god investering. Det kan være en god investering hvis, som sagt, at du har tålmodighed og holder dit hoved koldt, men man skal også passe på med, at ikke blive lokket af udsigten til hurtige penge.

Sørg for at investere ordenligt

Når det kommer til investeringer på et generelt plan, kan det være en god idé at undersøge emnet grundigt, inden du kaster dig ud i det med hovedet først. Du kan eventuelt forhøre dig hos en ekspert, eller læse op på nettet, om dét, du tænker at investere i, og investering generelt.

Kryptovaluta_lige_frem

Kryptovaluta er en usikker investering, men også en, som kan gå fra nul til hundrede på få uger. Det kan derfor være en god idé at investere i mere sikre ting, til at starte med, så du kan få en bedre idé om, hvad det er, du går ind til. Du skal ikke bare investere, fordi du føler, at kryptovaluta er den nye trend som er kommet for at blive, for det er ikke altid sagen.

Der dukker flere og flere nye kryptovalutaer op som tiden går, og det kan være svært at holde et overblik over dem alle. Derfor er det vigtigt, at før du fortager nogen stor investering, at du læser godt og grundigt op om emnet, og sætter dig in i, hvad dine penge går til.