zz1235

Mange danskere har brug for at låne nogle penge fra tid til anden. Det kan være fordi, livet både har op og ned ture, og det kan være fordi, vi har lyst til noget nyt. Vi vil nedenfor give dig en idé til, hvornår det kan være godt at låne penge, og så vil vi guide dig i retning af en sammenligningsplatform, du kan bruge, så du hurtigt kan danne dig et overblik over mulighederne.

sparegris

Hvad skal du bruge pengene til?

Inden man låner penge, er det vigtigt at overveje, hvad pengene skal gå til. Det er godt at have et formål med pengene, og det kan tit være smart at låne flere penge af én omgang fremfor flere gange, hvis man alligevel ved, man kommer til at låne mere. Måske har du lyst til den nye smartphone? Måske skal du have en ny, fordi din nuværende er gået i stykker? Måske har du fået en regning fra mekanikeren, som var lidt større, end du havde regnet med.

Der kn være mange grunde, og det er vigtigt, at du gør dig bevidst om, hvorfor du låner penge, og hvor meget du skal låne.

Mand med kreditkort

Hvordan skal du låne dem?

Der er mange forskellige typer af lån. Nedenfor vil vi gennemgå tre af de typer lån, der er. Der er ikke nødvendigvis nogen, der fortæller dig, hvilket et af dem du skal bruge – det er lidt op til dig selv at finde ud af.

Forbrugslån er en god type at vælge, hvis det er større beløber, der er tale om – som fx hvis din bil skal til mekanikeren, eller hvis regningen til håndværkerne blev lidt større end først antaget, da du bestilte opgaven. Forbrugslånet er en god mulighed, hvis du skal låne 10.000 kr. eller derover.

SMS-lån er en meget hurtig og gnidningsfri måde at låne penge på, idet du blot sender en SMS med et beløb, og så triller pengene rimelig hurtigt ind på kontoen derefter. Det er en ideel måde at låne på, hvis man lige nu og her står og mangler et mindre beløb, så den kan anbefales, hvis det handler om max et par tusinde kr.

Kviklånet har du hørt om før. Som den sidste type i vores lille gennemgang her, er den ideel, hvis du skal låne mellem et par tusinde kr. og 10.000 kr., da den er mere fordelagtig uden at tage en masse tid at tegne. Hvis du har brug for at tage et lån, er der heldigvis gode hjemmesider, du kan bruge til at danne dig et overblik. 

En af dem er https://kviklanet.dk/, hvor du ganske nemt kan finde alle de oplysninger, du har brug for. Her er der en oversigt over de forskellige kviklån, du kan tage, og du kan se, hvor meget du kan låne, hvad løbetiden er, hvilken alder du minimum skal have, og så kan du selvfølgelig se, hvad ÅOP er. Du kan også se regneeksempler på hjemmesiden under hver låneudbyder, hvis det er lidt svært at overskue tallene i praksis, og under hver udbyder står der nogle ting, der er gode ved lige akkurat dem. Det kan være lynhurtig godkendelse, lav rente eller en meget høj grænse for lånet.

Der er ingen skam i det, hvis man har brug for at låne penge en gang i mellem, men det er ærgerligt, hvis man ikke får den bedste mulige pris og det bedst mulige lån, når man har taget beslutningen om at gøre tilværelsen lidt lettere. Med denne guide og med kviklånet.dk føler du dig forhåbentlig rustet til at træffe den bedste beslutning for dig – og din økonomi – når du vælger, hvor du skal låne, og hvor meget du skal låne.