zz1235

Hvis den danske sommer viser sig fra sin mere kedelige side, så kan man godt længes efter noget sol og varme, når man endelig har ferie. Tænker du også tit sådan, så har du sikkert også gjort alvor af det nogle gange.

Det er så fedt at komme ned sydpå og mærke varmen, solen, stranden og feriestemningen, som er, lige som den skal være. Skal du afsted i år?

Hvor går turen til?

Der er mange skønne rejsemål at vælge imellem, når det primært handler om at komme så langt sydpå, at klimaet er venligere, end det oftest er herhjemme.

Der er jo klassikere som et europæisk land. Det kunne være Spanien, Tyrkiet, Italien, Sydfrankrig, Portugal eller et sted på de kanter. Det er meget populære rejsemål, fordi de ligger relativt tæt på, og fordi klimaet er helt perfekt.

Du kan også rejse ud til nogle mere eksotiske rejsemål som for eksempel til Asien, Afrika eller Sydamerika. Her mærker du tydeligt, at du er endnu længere væk hjemmefra.

Vil du gerne have en bred vifte af spændende rejsemål at vælge imellem, så kig gerne ind på Sunnyferies side, som har samlet nogle af de mest populære rejsemål i de tre nævnte verdensdele.

Tag til de mere eksotiske rejsemål

Har du planer om at rejse længere væk til nogle mere eksotiske rejsemål, så er der masser af muligheder for det. Du kan enten vælge en pakkerejse eller sammensætte din rejse selv. Der er fordele og ulemper ved begge måder. Vælg den, som du har det bedst med.

far datter

Blandt de mange eksotiske rejsemål kan du finde de meget populære destinationer, som for eksempel Thailand eller Egypten, eller du kan tage til nogle mindre turistprægede rejsemål. Det kunne for eksempel være et vidunderligt sted som Azorerne, som er en portugisisk øgruppe, der består af 9 øer. De ligger 1.300 km fra Portugal og er meget naturskønt.

Afslapning eller oplevelser?

For nogle så er ferie lig med total afslapning. Der behøver slet ikke at foregå andet end det totale driverliv. At ligge og slikke sol ved poolen eller ved stranden, nyde gode drinks og lækker mad – og absolut ingen planer at have. Det er ferie.

Det er skønt at kunne give fuldstændigt slip, når du endelig har ferie. Når din hverdag er så fyldt med pligter, arbejde og et stramt tidsskema dag ud og dag ind, så er det virkelig befriende at slippe alt det.

For andre er ferien lig med oplevelser og indlæring. Når du kommer til et rejsemål, så skal det undersøges nøje. Der bliver lagt et program for, hvad du skal nå at se og at opleve for hver dag, du er afsted. Det gælder om at få så meget som muligt ud af de få dage, du er på destinationen.

fly

De fleste har nok et forhold til ferierejser, der ligger et sted imellem disse to tilgange til ferie. Altså en god kombination af afslapning og oplevelser. Det er vigtigt både at få slappet af og at få ladet batterierne op.