zz1235

Vi drømmer alle om det perfekte hjem. Om vi vil indrømme det eller ej. Vi har alle et billede af, hvad vi i livet ønsker os. Den perfekte udgave af os selv, den perfekte partner, det perfekte sociale liv, de perfekte børn, og det perfekte job. Vi ønsker at bo det perfekte sted i verden, i det perfekte hus, og have det perfekte køkken. Sådan er det bare. 

Hvad perfekt er, er jo en subjektiv størrelse, og det ser forskelligt ud, for os alle sammen. Det virker da også helt uoverskueligt, at skulle skabe og kreere det perfekte på alle hjørner og kanter af sit liv. Men et nemt sted at starte, er med dit køkken. Det er overskueligt, det kræver ikke nødvendigvis det helt store, og det er, måske, et sjovt og kreativt projekt. 

børn bager

Hvad er dit perfekte køkken?

Ved du, hvad der netop gør et køkken perfekt for dig? Hvad skal være til stede? Hvilke kriterier må være opfyldt? Hvad er muligt, hvor du er i tid og sted? 

Nogle er tiltrukket til bestemte former, farver og stilarter. Men mange er holder mest af, at deres køkken er særligt og personligt. Mange elsker mest deres køkken, for den funktion den holder. 

Elsker du at lave mad? Er det familiens samlingssted? Holder du af at bage med dine børn? Er det et smukt rum at være i? Har det alt det plads og udstyr, du gerne vil have? Inspirerer dit køkken dig til at spise sundt og bæredygtigt? 

Sammensæt et skævt, unikt og personligt køkken, med ting og sager, du kan finde i genbrug eller arve fra andre. Pynt det med blomster, planter og krydderurter. Hav rar belysning med lamper, og god lys ind fra solen. Hæng kunst og billeder på væggene. Vær opfindsom og gør det til netop dit perfekte køkken. 

spisestue med vitrineskab

Intet perfekt køkken uden et vitrineskab

Det kan lige så godt blive sagt som det er. Køkkenet er ikke fuldkomment, før der står et stort smukt vitrineskab, og pryder. Der er ingen grund til at lade som om, at det ikke er sandt. Enhver, der går op i sit hus og i indretning ved, at det skal til. Læs mere her om vitrineskabe, og om hvordan du kan få råd til et. 

Er du ikke bekendt med vitrineskabe? De er høje smukke skabe, med låger af glas. Dermed kan man altså se alt, hvad der indeni dem står. Det skaber den fineste mulighed for, at de pæneste køkkenting du ejer, kan blive beundret, selv når de ikke er i brug. Hvad end det er arvestellet, stellet du selv samler på, eller din unikke samling af skåle og krus, du ønsker at udstille. Opbevaringen er stadig praktisk, men samtidig stilfuld og elegant.