zz1235

Der er ingen grund til, at gå og være flov over at du har skadedyr hjemme hos dig. Alle mennesker kan blive ramt af et skadedyrsproblem og du bør derfor bare sige det lige frem som det er – at du har fået et problem med skadedyr og har brug for hjælp til at få dem fjernet. Det er faktisk langt mere almindeligt at have skadedyr end man skulle tro. Der er blandt andet 8 skadedyr der går igen i det danske land og dem kan du læse mere om her. Måske det også er et af dem, som du har problemer med? 

Mus

Det er faktisk langt mere almindeligt at have besøg af mus, end man skulle tro. Men mus er et skadedyr og de kan faktisk lave ret stor skade på din bolig. du bør der altid opsøge skadedyrsbehandling, hvis du får besøg af mus. Mus kan nemlig nemt komme helt ind i dit hus og ikke kun holde sig til den garage. Hvis de først finder ud af, at komme ind under dit gulv eller op på dit loft, så får du et alvorligt problem. Mus avler nemlig rigtig meget og rigtig hurtigt, så en enkelt mus bliver meget hurtigt til mange mus, som vil kunne ødelægge din bolig. 

musefælde med ost på

Rotter 

Har man mus har man ikke rotter og omvendt. Men alfa omega er at begge slags er skadedyr og begge slags er skadedyr, som man ret ofte støder på herhjemme. Specielt hvis man har udendørs husdyr såsom høns, kaniner eller stald dyr. For når man har dyrefoder, hø og halm stående fremme, så vil det tiltrække rotter. Så oplever du, at have besøg af en rotte så ring straks efter en skadedyrsbehandler. 

Hvepse

Hvepse er kun skadedyr, når de laver et hvepsebo i dit hjem, men hvis de gør det, så bliver de bestemt betegnet som skadedyr. Hvepse bliver nemlig hurtigt arrige om sommeren og specielt i sensommeren, hvor de sagtens kan finde på at stikke mennesker. Derudover vil det også skade dit hus, at have et hvepsebo inde i gavlen eller hvor de ellers kan finde på at lave deres hvepsebo. Sørg derfor altid for at få hjælp med skadedyrsbehandling, hvis du finder et hvepsebo på din ejendom. 

Sølvfisk og skægkræ 

Et skadedyr som lever inde i menneskers hjem er virkelig ikke særlig fedt, alligevel ser man i Danmark et stigende problem med både sølvfisk og skægkræ. Hvis du oplever bare en eneste af dem, så bør du med det samme få dem fjernet med skadedyrsbehandling. De avler nemlig voldsomt hurtigt og de er nærmest ikke til at slippe af med selv. Forskellen på de to er, at sølvfisk kun kan kravle på dit gulv og ikke bliver så store som skægkræ. Skægkræ derimod kan sagtens kravle på lodrette overflader og kan derfor også kravle af dine vægge og op på dine møbler. 

hveps

Myre 

Myre er et almindeligt kendt skadedyr herhjemme og er stadigvæk et af de mest sete skadedyr i Danmark. Myre er fine så længe de bliver i skoven, men i din bolig og på din grund kan de skabe store problemer.