zz1235

Står du overfor et jobskifte til udlandet og drømmer samtidig om en hund til at dele din nye adresse med? Så kan en amerikansk bulldog være et godt valg – racen rummer blandt andet en livlig, stærk og trofast hund med høj beskyttertrang. Hunderacen er intelligent og finder hurtigt sammenhængen i, at du vender tilbage igen når den har været alene hjemme hvilket kan være en stor fordel, hvis du ønsker dig et kærligt kæledyr, som kan være alene mens du er afsted hjemme fra.

Amerikansk bulldog – tid til en ny hund

Har du besluttet dig for, at nu er tiden den helt rette til anskaffelse af en hund, men i tvivl om hvilken hunderace du skal vælge? Så kan en amerikansk bulldog eksempelvis være et bud – denne race når ofte en høj alder på omkring 12 – 15 år eller højere, hvilket giver dig en firbenet livsledsager mange år frem. En amerikansk bulldog er en stor og livsglad hund, som beskytter sin familie. Udenfor fældeperioderne er pelsplejen ikke stor og du kan dagligt med en fugtig klud nøjes med at tørre pelsen. Ved denne kærlige og stædige race er det en fordel med erfaring for at kunne motivere og stimulere den og ved den rette tilgang er en amerikansk bulldog, som regel yderst motiveret og lydhør over for træning.

Nyd motion sammen med din hund

Måske har du et stillesiddende job, som gør at du sætter endnu mere pris på motion i den friske luft i fritiden – en amerikansk bulldog kan være en kærlig ledsager på turene i det fri. Hunderacen har et temmelig stort energiniveau da hunden er i besiddelse af stor udholdenhed og styrke. Flere gåture dagligt er nødvendige både for at brænde den fysiske energi af, men også for at stimulere sanserne og bibeholde den rette muskel fylde og undgå overvægt. Så nyder du ture i det fri vil den hunderace nyde at gøre dig selskab.

Ekstra tryghed i hjemmet

Det kan være du bor alene eller du sammen med din partner bor et øde sted – så kan det være en tryghed, at du aldrig er helt alene hjemme eller at du har en, som er i din bolig når du ikke selv har mulighed for at være i den. En amerikansk bulldog er udover at være trofast en fuldendt vagthund da det kun er de velkendte ansigter, som kommer forbi da den til en hver tid beskytter sin familie. Hunderacen kan være alene hjemme hvilket er et plus, hvis du bor alene.