zz1235

Er du single, og har du næsten også glemt, hvordan man bliver klar til sex? Det har vi fundet en guide til – og vi siger det lige frem og lige, som det er. Det skal der være plads til.

kvinde og mand, udenfor, omfavne, intimitet

Kondomer

Det vigtigste kommer først her i guiden, for du skal naturligvis huske kondomer, når du skal ud og score og have sex. Det er vigtigt at beskytte sig selv mod sexsygdomme, og det er heldigvis ikke særligt svært. Du skal dog huske at købe kondomer, der passer til dig. Det kan være flovt at tale om, hvis man er lidt lille dernede, men det er endnu mere flovt, hvis kondomet ryger af under sex. Mange for brug for små kondomer, og det er vigtigt, at du finder den rette pasform. Et for lille kondom kan sidde så stramt, at det ikke er rart, men et for stort kondom kan betyde, at kondomet ryger af, og man bliver nødt til at afbryde samlejet. 

Undertøj

Alt tøjer kommer selvfølgelig af, når man har sex. Men for at man selv kan føle sig godt tilpas, kan det være rart at have nogle underbukser på, man selv synes, er flotte. Ville du ikke også gerne have, at en potentiel sexpartner havde taget flot undertøj på for dig? Det er også vigtigt, du vælger noget, der ikke sidder ubehageligt på dig. Det går trods alt nok nogle timer, før underbukserne skal af dig, og du skal kunne holde ud så længe.

Barbering

Der er absolut intet krav om, at man skal barbere sig, før man har sex. I dag er der faktisk flere og flere, der vælger, at lade deres kønsbehåring gro. Barbering handler om, at man selv skal føle sig tilpas, og føler du dig bedst tilpas barberet, så er det dét, du skal gøre. Det handler om at gøre det, hvor man føler sig mest selvsikker.

Sengetøj

Hvis du regner med at slæbe nogle med hjem til dig, så er det også vigtigt, at der er en seng, der er behagelig og ren. Husk nu lige at skifte dit beskidte sengetøj, du har sovet med i flere uger, før du inviterer en ny gæst ind i sengen. Det tager ikke så lang tid, og det er det hele værd. Det er vigtigt med dejlige omgivelser, når man skal have sex.

kvinde og mand, romantisk, udenfor, kys, intimitet

Dagen efter

Noget af det, man også skal forberede sig på, når man skal have sex igen, er morgenen efter samlejet. Hvis du har været sammen med en person, du egentlig ikke kender, kan det hurtigt blive akavet dagen efter – hvis du lader det blive akavet. Du kan dog sagtens forberede dig inden. Overvej eventuelle samtaleemner eller tal om dagen i går. Der er flere ting, man kan snakke om, og dagen efter kan også blive en sjov oplevelse. Hvis du selv er endt ved nogle, skal du naturligvis forberede dig på en hård walk-of-shame (selvom der ikke er noget som helst at være skamfuld over).