zz1235

Rigtig mange danskere har ikke deres hunde forsvarligt spændt fast under kørsel. Er hunden ikke spændt forsvarligt fast, så kan det ende rigtigt grelt, hvis der sker en ulykke. I så fald vil hunden kunne komme flyvende gennem bilen og ramme øvrige passagerer på vejen ud gennem ruden. Det kan være livsfarligt for både hunden og de passagerer, som risikerer at blive ramt. Når man er i en ulykke, så er det enorme kræfter, der er på spil, når en hund kommer flyvende gennem luften – selv en lille hund kan lave enorme skader. Er du selv lidt på bar bund angående sikkerheden for hunde i bilen, så læs med videre.

Hvordan ved du, at selen er sikker?

Der findes en del forskellige typer af bilseler til hunde, som kan købes i diverse dyreforhandlere. Men hvordan ved du egentlig, hvor gode selerne er? Rent faktisk, så er størstedelen af selerne ikke stærke nok til at kunne modstå det gigantiske tryk, der kommer, når en bil kører galt. Selen vil i dette tilfælde knække og miste sin funktion, og hunden vil vælte rundt i eller ud af bilen alligevel.

Der er endnu ikke kommet nogle specielle bestemmelser omkring godkendelser af bilseler til hunde. Derfor kan det hurtigt blive en jungle for dig som forbruger, og du kan nemt risikere at købe noget, der ikke virker, når uheldet er ude. De bedste bilseler til hunde er lavet af mærkerne Kurgo og Ezydog. Disse er begge blevet crash testet og er derfor blevet certificerede som godkendte i andre lande – dog ikke med EU godkendelse, da dette på nuværende tidspunkt ikke eksisterer.

hund-bagsæde

Der er overordnet set disse muligheder for crash testede bilseler til hunde:

  • Ezydog bilstrop
  • Kurgo bilstrop
  • Ezydog Driver – sikker hundesele
  • Kurgo sikkerhedssele til hund

Hvad er forskellen på en bilstrop og en sikkerhedssele til hunden?

En sikkerhedssele er en decideret sele, som hunden sidder i. En bilstrop er en strop, der fastgøres til hundens sele. Tag endelig ikke fejl af, at en bilstrop aldrig må klikkes fast i halsbåndet. I så fald kan du risikere, at hundens nakke knækker, hvis du kører galt, eller halsbåndet kan springe og hunden flyve rundt i bilen. En bilstrop er mest beregnet til at holde hunden på plads. Den kan dog bruges sammen med enkelte hundeseler af god kvalitet. Vær dog opmærksom på, om selen kan sidde uhensigtsmæssig i forhold til trykpunkter, hvis der sker en ulykke.

Tjen penge på at dokumentere dine ture med hunden – lav en blog

Hvis du oplever rigtig mange ting sammen med din hund, så kan du overveje at blive blogger, så du kan tjene nogle penge på at dokumentere jeres mange ture med billeder. Det kræver naturligvis, at din blog opnår en vis popularitet, før du vil kunne få sponsorer og tjene penge på det. En måde at komme godt i gang med bloggen og komme ud til potentielle læsere, er ved at betale dig fra noget søgemaskineoptimering. Det indebærer, at din blog kommer op på google, når folk søger på noget, der kan relatere til din blog, og som de måske vil finde interessant eller direkte søger efter.